Hinnasto 

Laskutuksemme on aikaperusteinen eli se perustuu toimeksiannon hoitamiseen käytettyyn työaikaan. Tuntiveloitushintamme on 287 €/h– 322 €/h sisältäen arvonlisäveron. Pienin veloitettava aikayksikkö on 15 minuuttia. Yksittäisen toimeksiannon palkkioon voivat vaikuttaa toimeksiannon vaikeusaste ja kiireellisyys. Tuntiveloitettavia toimenpiteitä ovat tyypillisesti erilaiset neuvottelutilanteet sekä oikeudenkäynnit, joiden kokonaiskesto ja laajuus vaihtelevat toimeksiannon mukaan. Ohessa esimerkkejä yleisimmistä toimeksiannoista. Hinnat ovat suuntaa-antavia, koska toimeksiantoon saattaa sisältyä ylimääräistä selvitystyötä, jota toimeksiantoa vastaanotettaessa ei pysty arvioimaan.

- Reklamaation laatiminen tai reklamaatioon vastaaminen kiinteistön virheasiassa (sisältää asiaan ja asiakirjoihin perehtymisen) noin 2-3 tuntia (574 - 861 euroa) 

- Kiinteistön kauppakirjan tai kiinteistön hallinnanjakosopimuksen laatiminen neuvotteluineen noin 2-4 tuntia (574 - 1 148 euroa)

Puhelimitse tapahtuva alkuyhteydenotto yritykseemme on aina maksuton. Yhteydenoton aikana on mahdollista kartoittaa oikeudellisen avun tarve ja  antaa hinta-arvio aiheutuvista kustannuksista.

Oikeusturvavakuutus

Kotivakuutuksiin ja yritysvakuutuksiin sisältyy yleensä oikeusturvavakuutus, joka kattaa oikeudellisesta avusta aiheutuvia kustannuksia joko omavastuuosuudella tai ilman. Halutessanne otamme puolestanne yhteyden vakuutusyhtiöönne selvittääksemme, kuuluuko kustannusten korvaus vakuutukseenne. Selvitys voidaan tehdä etukäteen ennen kuin kustannuksia oikeudellisen avun osalta syntyy. Muista että oikeusturvavakuutus korvaa myös riidan neuvottelusta aiheutuvia kuluja, myös silloin kun asia päättyy sovintoon.

Jos kiinnostuit ja haluat tietää palveluistamme lisää, ota yhteyttä puh. 020 752 8400 tai info@kiinteistolakimies.fi

avoimet työpaikat