Kiinteistölakimies Suomi Oy

– Asunto- ja kiinteistökauppoihin perehtyneet lakimiehet käytettävissänne | Turku, Tampere, Espoo, Helsinki

Tunnemme asuntokaupan virheet - osaamme auttaa joka tilanteessa

Palveluajatuksemme kertoo tavoitteestamme tarjota asiantuntevaa ja osaavaa lakiasiainpalvelua kaikissa asumiseen liittyvissä tilanteissa, kauppasopimusten laatimisesta asuntokaupan ja kiinteistökaupan virheistä syntyvien riitojen ratkaisuun. Sisäilmaongelmat, kosteusvauriot sekä näistä aiheutuvat asunto- ja kiinteistökauppariidat ovat ydinosaamistamme. Kiinteistölakimies toimii yhteistyössä maamme johtavien teknisten asiantuntijoiden ja rakennusterveysasiantuntijoiden (RTA) kanssa.

Asiantuntevaa ja kohtuuhintaista palvelua saat Turun, Tampereen, Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella, koko Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Tampereen seudulla, olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas, asunnon myyjä tai ostaja.

Kanssamme asiat sujuvat mutkattomasti ja saat aina tarvettasi vastaavaa palvelua. Työtapoihimme kuuluu huolella perehtyä kaikkiin toimeksiantoihin. Helppoja läpihuutojuttuja ei ole. 

Kiinteistölakimies Henri Alinen, toimitusjohtaja, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, puh. 020 752 8400 henri.alinen@kiinteistolakimies.fi

"Työkokemusta on kertynyt lakimiesyrittäjänä, asianajotoimistossa sekä Lounais-Suomen ympäristökeskuksen lakimiehenä. Espoon kaupungin kiinteistölakimiehenä työskentelin vuosina 2010-2016. Työtehtävät yksityisellä ja julkisella puolella ovat perehdyttäneet erityisesti kiinteistö- ja asuntokauppariitoihin, kauppapakirjoihin,  vuokrasopimuksiin, vahingonkorvausasioihin, maankäyttösopimuksiin ja oikeudenkäynteihin käräjäoikeudessa, hovioikeudessa ja maaoikeudessa. Kokemusta on kertynyt myös oman rintamamiestalon remontoinnista hyvine ja huonoine puolineen." Koulutus: OTK-tutkinto 1995, asianajajatutkinto 2018.

Kiinteistölakimies Suomi Oy 
Postiosoite: Hämeenkatu 2 B 20, 20500 Turku, 020 752 8400, info@kiinteistolakimies.fi

Toimipaikat ja yhteystiedot:

Kiinteistölakimies Turussa 
Hämeenkatu 2 B 20, 020 752 8400, info@kiinteistolakimies.fi

Kiinteistölakimies Tampereella 
Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11, 020 752 8402, info@kiinteistolakimies.fi

Kiinteistölakimies Espoossa 
Alberga Business Center, Bertel Jungin aukio 5, 020 752 8403, info@kiinteistolakimies.fi

Kiinnostuitko? Lähetä viesti, otamme yhteyttä! Yhteydenotto on maksuton.

Asiani koskee:
kiinteistön tai asunnon virhettä
kiinteistö- tai asuntokaupan reklamaatiota
sisäilmaongelmaa
kiinteistö- tai asuntokauppoja
maankäyttösopimusta tai lunastusta
muuta, mitä?