Kiinteistölakimies 

– yli 20 vuoden asiantuntemus käytettävissänne | Turku, Tampere, Espoo, Helsinki

Palveluajatuksemme on tarjota kuluttajille ja yrityksille asiantuntevaa ja kattavaa lakipalvelua sopimusten laatimisesta asunto- ja kiinteistökaupan riitojen ratkaisuun. Erikoisosaamistamme ovat ostajien ja myyjien vastuut asuntokaupassa ja kiinteistökaupassa. Kiinteistöjen kauppakirjat, vahingonkorvausasiat, sisäilmaongelmat, kosteusvauriot sekä asunto- ja kiinteistökauppariidat ovat ydinosaamistamme. Kiinteistölakimies toimii yhteistyössä osaavien teknisten asiantuntijoiden ja rakennusterveysasiantuntijoiden (RTA) kanssa.

Asiantuntevaa ja kohtuuhintaista palvelua saat Turun, Tampereen, Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella, koko Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Tampereen seudulla, olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas, asunnon myyjä tai ostaja.

Kanssamme asiat sujuvat mutkattomasti ja saat aina tarvettasi vastaavaa palvelua. Työtapoihimme kuuluu huolella perehtyä kaikkiin toimeksiantoihin. Helppoja läpihuutojuttuja ei ole.

Kiinteistölakimies Suomi Oy (perustettu 1996)
Postiosoite: Hämeenkatu 2 B 20, 20500 Turku, 020 752 8400, info@kiinteistolakimies.fi

Palvelusta vastaava kiinteistölakimies Henri Alinen, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, henri.alinen@kiinteistolakimies.fi.

"Yli 20 vuoden työkokemus lakimiehenä ja yrittäjänä, Lounais-Suomen Ympäristökeskuksessa, Asianajotoimisto Heikkilä & Co:ssa sekä Espoon kaupungin kiinteistölakimiehenä (2010-2016). Työtehtävät ovat perehdyttäneet minut laajalti kiinteistö- ja asuntokauppariitoihin, kauppakirjoihin ja vuokrasopimuksiin, vahingonkorvausasioihin, maankäyttösopimuksiin, oikeudenkäynteihin sekä lunastusriitoihin maaoikeudessa. Kokemusta kertynyt myös oman rintamamiestalon remontoinnista hyvine ja huonoine puolineen. Koulutus: OTK-tutkinto 1995, asianajajatutkinto 2018." 


Turku

Hämeenkatu 2 B 20, 20500 Turku

Helsinki

6th floor, Alberga Business Park, 02600 Espoo

Kiinnostuitko? Lähetä viesti, otamme yhteyttä! Yhteydenotto on maksuton.

Asiani koskee:
kiinteistön tai asunnon virhettä
kiinteistö- tai asuntokaupan reklamaatiota
sisäilmaongelmaa
kiinteistö- tai asuntokauppoja
maankäyttösopimusta tai lunastusta
muuta, mitä?