Kiinteistölakimies Suomi Oy

– Asunto- ja kiinteistökauppoihin perehtyneet luotettavat ja ammattitaitoiset lakimiehet käytettävissänne | Turku, Tampere, Espoo, Helsinki

Palveluajatuksemme "Tunnemme asuntokaupan virheet - osaamme auttaa joka tilanteessa" kertoo tavastamme tarjota asiantuntevia, luotettavia ja laadukkaita palveluita kaikkiin asumisen lakiasioihin; kodin kauppasopimusten laatimisesta aina asuntokaupan ja kiinteistökaupan virheistä syntyvien riitojen ratkaisuun.

Sisäilmaongelmat, kosteusvauriot sekä asunto- ja kiinteistökaupoista johtuvat riidat ovat ydinosaamistamme. Neuvottelemme, sovittelemme ja tarvittaessa hoidamme asiasi oikeudessa. Olitpa ostanut tai myynyt asuntosi, meiltä löydät luotettavan avun ja ratkaisun kaikkiin asuntokaupan ja asumisen lakiasioihin. 

Kiinteistölakimies toimii tiiviissä yhteistyössä kokeneiden ja ammattitaitoisten rakennusterveysasiantuntijoiden (RTA) ja auktorisoitujen kiinteistöarvioitsijoiden (AKA) kanssa.

Asiantuntevaa ja kohtuuhintaista palvelua saat Turun, Tampereen, Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella, koko Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Tampereen seudulla, olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas, asunnon myyjä tai ostaja.

Kanssamme asiat sujuvat mutkattomasti ja saat aina tarvettasi vastaavaa palvelua. Työtapoihimme kuuluu huolella perehtyä kaikkiin toimeksiantoihin - helppoja läpihuutojuttuja ei ole. Tutustu tiimimme jäseniin ja ota yhteyttä - yhteydenotto on maksuton eikä velvoita mihinkään!

Kiinteistölakimies Henri Alinen, toimitusjohtaja, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, puh. 020 752 8400 henri.alinen@kiinteistolakimies.fi

Kiinteistölakimies Suomi Oy
Postiosoite: Hämeenkatu 2 B 20, 20500 Turku, 020 752 8400, info@kiinteistolakimies.fi

Toimipaikat ja yhteystiedot

Kiinteistölakimies Turussa
Hämeenkatu 2 B 20, 020 752 8400, info@kiinteistolakimies.fi

Kiinteistölakimies Tampereella
Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11, 020 752 8402, info@kiinteistolakimies.fi

Kiinteistölakimies Espoossa
Alberga Business Center, Bertel Jungin aukio 5, 020 752 8403, info@kiinteistolakimies.fi

Kiinnostuitko? Lähetä viesti, otamme yhteyttä! Yhteydenotto on maksuton.

Asiani koskee:
kiinteistön tai asunnon virhettä
kiinteistö- tai asuntokaupan reklamaatiota
sisäilmaongelmaa
kiinteistö- tai asuntokauppoja
maankäyttösopimusta tai lunastusta
muuta, mitä?