ONGELMIEN ENNALTA EHKÄISY ON PARASTA LAKIAPUA.

Suosittelemme asiantuntevaa lakiapua myös ennakoivasti, esimerkiksi kauppakirjojen ja muiden sopimusten laadintaan. Mikäli ongelma on jo tosiasia, ole yhteydessä meihin. Hyvä tilanteen hallinta voi estää paljon vahinkoa.

Erikoisosaamistamme ovat mm. rakennusvirheet, kosteusvauriot, sisäilmaongelmat ja vastuukysymykset. Hoidamme asiakkaidemme kiinteistöasioita lupaprosesseista sovintoneuvotteluihin ja oikeudenkäynteihin, tarvittaessa kaikissa oikeusasteissa.

Asunto- ja kiinteistökauppariidat

Lue lisää

Kiinteistöjen sopimukset

Lue lisää

Asunnon virheet ja sisäilmaongelmat

Lue lisää

Asunnon osto ja kauppakirjat

Lue lisää

Asiakkailtamme

Olemme olleet todella tyytyväisiä erittäin asiantuntevaan ja kaikin puolin asialliseen teiltä saamaamme palveluun ikävän asuntokauppariitatilanteen keskellä. Homma on toiminut erittäin sujuvasti näin etänä monen sadan kilometrin päästä sähköpostin ja puhelimen välityksellä

– Mikko, Pohjois-Suomi

Palvelu oli oikein asiantuntevaa. Oli ilo asioida kun tuli tunne että minua kuunneltiin ongelmani kanssa. Sain oikein hyviä neuvoja ja vinkkejä.

– Jonna, Länsi-Suomi

Haluan kiittää asiani ammattimaisesta ja asiakaslähtöisestä hoitamisesta. Kaikki sujui hienosti ja vaivattomasti. Jos en olisi kääntynyt puoleenne, olisin saattanut joutua turhaan maksajaksi asuntokauppariidassa.

– Juuso, Länsi-Suomi