Etsimme syksyksi Tampereelle asuntokaupan riitoihin perehtynyttä ja avustavaa lakimiestä

Avaamme uuden toimiston Tampereelle 1.4. alkaen osoitteeseen Hämeenkatu 20. Etsimme asuntokaupan riitoihin perehtynyttä lakimiestä sekä avustavaa lakimiestä 1.9.2020 alkaen vakituiseen työsuhteeseen. Jos sinulla on kokemusta asunto- ja kiinteistöjuridiikasta ja päämääränä kehittyä alan erikoisosaajaksi, ota yhteyttä ja hae meille töihin. 

Työssäsi vastaat asunto- ja kiinteistökaupan vaativista toimeksiannoista asuntokaupan reklamaatioista oikeudenkäynteihin. Siksi edellytämme sinulta ahkeruutta ja yrittäjämäistä otetta työelämään, kykyä hoitaa itsenäisesti vastuullisia ja kiireellisiä tehtäviä sekä kiinnostusta ja halua kasvaa kiinteistöjuridiikan ammattilaiseksi. Kyky sovitella ja neuvotella ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksiasi. Tulet myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa etkä epäröi pyytää neuvoa kollegoilta tarvittaessa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta asuntokauppariitojen hoidosta, suoritettua auskultointia, asianajajatutkinnon suorittamista sekä lupaa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana. Kokemus riita-asioiden hoitamisesta oikeudessa on eduksesi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavat työkaverit, jatkuvan koulutuksen sekä mahdollisuuden edetä organisaatiossamme vastuullisiin asiantuntija- / johtotehtäviin. Työntekijöidemme viihtyminen on meille tärkeää, sillä uskomme, että tyytyväisyys näkyy myös työn laadussa.

Tarjoamme oikeaa työtä, oikeiden ihmisten kanssa, oikeudenmukaista palkkaa vastaan

Työssäsi saat perehtyä mielenkiintoisiin riita-asioihin sekä tilaisuuden kasvattaa osaamistasi sekä kehittyä asuntokauppariitojen ammattilaiseksi. Tarjoamme myös nykyaikaiset työvälineet ja -tilat, kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Työaikamme on joustava ja palkkaasi korottaa tekemäsi työn määrä. 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 30.7. mennessä osoitteeseen henri.alinen@kiinteistolakimies.fi tai soita  puh. 020 752 8406. Lisätietoa: www.kiinteistolakimies.fi

Kiinteistölakimies Suomi Oy laajenee koko Suomen kattavaksi, asunto- ja kiinteistökaupan lakiasioihin erikoistuneeksi lakitoimistoketjuksi. Tällä hetkellä toimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Espoossa. 

Palveluajatuksemme on tarjota asiakkaillemme maan parasta asiantuntemusta asunto- ja kiinteistökaupan ongelmatilanteissa ja sopimusasioissa. Suurin osa hoitamistamme riita-asioista päättyy sovinnollisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa teknistä asiantuntemusta edellyttävissä riita-asioissa. Suosimme nykyaikaisia, sähköisiä työtapoja, teemme työmme tehokkaasti, kohtuuhinnoin ja korkealla ammattitaidolla. 

Kiinteistölakimies auttaa. Yhteydenotto on maksuton eikä sitouta mihinkään!

Ota yhteyttä