avoimet työpaikat

Kiinteistölakimieheksi useille paikkakunnille

Kiinteistölakimies Suomi Oy avaa yrittäjähenkisille juristeille ovia moneen suuntaan. Olemme laajentaneet toimintaamme useille paikkakunnille. Juridisen erityisosaamisen lisäksi tarjoamme yrittäjälle apua markkinointiin ja diginäkyvyyteen, koulutukseen ja liikepaikkojen hakuun. Työntekijöille tarjoamme laajan työyhteisömme tuen sekä reilut etenemismahdollisuudet. Lisäksi saat nettisivujemme tuoman laajan näkyvyyden sekä suorat yhteydenotot asiakkailtamme chatin ja yhteydenottolomakkeen kautta. Voit ryhtyä Kiinteistölakimies-yrittäjäksi myös nykyisen yrityksesi kautta. Etsimme myös jatkuvasti työntekijöitä laajenevaan ketjuumme, joten voi lähettää hakemuksesi ja CV:n, niin otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä. Lisätietoa oheisesta ladattavasta esitteestä sekä suoraan toimitusjohtaja Henri Alinen, puh. 020 752 8406, henri.alinen@kiinteistolakimies.fi


Lataa Kiinteistölakimieheksi -esitteemme tästä linkistä
Kiinteistölakimies Suomi Oy laajenee koko Suomen kattavaksi, asunto- ja kiinteistökaupan lakiasioihin erikoistuneeksi lakitoimistoketjuksi. Tällä hetkellä toimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Espoossa, Oulussa ja Kuopiossa. 

Palveluajatuksemme on tarjota asiakkaillemme maan parasta asiantuntemusta asunto- ja kiinteistökaupan ongelmatilanteissa ja sopimusasioissa. Suurin osa hoitamistamme riita-asioista päättyy sovinnollisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa teknistä asiantuntemusta edellyttävissä riita-asioissa. Suosimme nykyaikaisia, sähköisiä työtapoja, teemme työmme tehokkaasti, kohtuuhinnoin ja korkealla ammattitaidolla.