Haemme sihteeriä/assistenttia vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Turun toimistoomme


Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä innokasta suhtautumista toimistomme moniin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat toimiston rutiineista, puhelinliikenteestä ja hallinnosta sekä asiakaspalvelusta huolehtiminen. Tehtäviisi voi kulua myös verkkosivujen päivitystä, uutiskirjeiden luomista sekä sosiaalisen median päivittämistä. Eduksesi on, jos sinulla on kokemusta lakiasiaintoimiston rutiineista aiemmalta työuraltasi. 


Odotamme sinulta tehtäviin sopivaa kaupallista koulutusta sekä asiakaspalvelutaitoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Olet oma-aloitteinen ja joustava, osaat yleisimpien ohjelmien käytön sekä pystyt hallitsemaan laajojakin asiakokonaisuuksia, toimien ajoittain myös paineen alla.


Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavan ja nuorekkaan organisaatiomme motivoituneessa työyhteisössä. Sinua odottavat vastuullinen ja palkitseva työ, mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, mukavat työkaverit sekä tiimin vahva tuki, hyvät työsuhde-edut ja viihtyisät toimitilat Turun keskustassa.


Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 31.5.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen henri.alinen@kiinteistolakimies.fi. Lisätietoja: Henri Alinen, puh. 020 752 8406

Etsimme syksyksi Tampereelle kahta lakimiestä 

Etsimme asuntokaupan ongelmatilanteista ja kiinteistöasioiden ajamisesta kiinnostuneita lakimiehiä 1.8.2020 alkaen vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimistollemme. Eduksesi on, jos sinulla on jo kokemusta asunto- ja kiinteistöjuridiikasta ja päämääränä kehittyä alan ammattilaiseksi. Ota yhteyttä ja hae meille töihin. 

Työssäsi vastaat asunto- ja kiinteistökaupan vaativista toimeksiannoista asuntokaupan reklamaatioista oikeudenkäynteihin. Edellytämme sinulta ahkeruutta ja yrittäjämäistä otetta työelämään, kykyä hoitaa itsenäisesti vastuullisia ja kiireellisiä tehtäviä sekä kiinnostusta ja halua kasvaa kiinteistöjuridiikan ammattilaiseksi. Kyky sovitella ja neuvotella ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksiasi. Tulet myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa etkä epäröi pyytää neuvoa kollegoilta tarvittaessa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta asuntokauppariitojen hoidosta, suoritettua auskultointia sekä lupaa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana. Kokemus riita-asioiden hoitamisesta oikeudessa on eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavat työkaverit, jatkuvan koulutuksen vaativiin tehtäviin sekä mahdollisuuden edetä organisaatiossamme vastuullisiin asiantuntija- tai johtotehtäviin. Työntekijöidemme viihtyminen on meille tärkeää, sillä uskomme, että tyytyväisyys näkyy myös työn laadussa.

Tarjoamme oikeaa työtä, oikeiden ihmisten kanssa, oikeudenmukaista palkkaa vastaan

Työssäsi saat perehtyä mielenkiintoisiin riita-asioihin sekä tilaisuuden kasvattaa osaamistasi sekä kehittyä asuntokauppariitojen ammattilaiseksi. Tarjoamme myös nykyaikaiset työvälineet ja -tilat, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Työaikamme on joustava ja palkkaasi korottaa tekemäsi työn määrä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 31.6.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen henri.alinen@kiinteistolakimies.fi. Lisätietoja: Henri Alinen, puh. 020 752 8406


Kiinteistölakimies Suomi Oy laajenee koko Suomen kattavaksi, asunto- ja kiinteistökaupan lakiasioihin erikoistuneeksi lakitoimistoketjuksi. Tällä hetkellä toimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Espoossa. 

Palveluajatuksemme on tarjota asiakkaillemme maan parasta asiantuntemusta asunto- ja kiinteistökaupan ongelmatilanteissa ja sopimusasioissa. Suurin osa hoitamistamme riita-asioista päättyy sovinnollisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa teknistä asiantuntemusta edellyttävissä riita-asioissa. Suosimme nykyaikaisia, sähköisiä työtapoja, teemme työmme tehokkaasti, kohtuuhinnoin ja korkealla ammattitaidolla.