avoimet työpaikat

Kiinteistölakimieheksi Helsinkiin

Etsimme kiinteistö- ja asuntojuridiikkaan perehtynyttä lakimiestä Helsinkiin 


Kiinteistölakimies laajentaa toimintaansa 1.3. alkaen uusiin toimitiloihin osoitteeseen Eteläesplanadi 22. Lakitoimistomme on erikoistunut yritysten ja kuluttajien kiinteistö- ja asuntojuridiikkaan. Yrityspuolella palvelemme muun muassa asunto-osakeyhtiö,- ja rakennusasioissa. Kuluttajapuolella olemme erikoistuneet asuntokaupan ongelmatilanteisiin.
Etsimme kiinteistölakimiestä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Uudenmaan alueen kuluttajatiimin toiminnasta. Työtehtäviin kuuluvat tiimin johtaminen, asiakkaiden hankinta sekä toimeksiannoista vastaaminen. Työ edellyttää 2 – 5 vuoden työkokemusta, hyvää vuorovaikutustaitoa sekä omistautumista oman tiimin kehittämiseen sekä esimiestehtäviin. 


Työssäsi vastaat asunto- ja kiinteistökaupan laajoista toimeksiannoista asuntokaupan reklamaatioista oikeudenkäynteihin. Edellytämme sinulta ahkeruutta ja vahvaa otetta työelämään ja kykyä hoitaa itsenäisesti vastuullisia ja kiireellisiä tehtäviä. Kyky sovitella ja neuvotella ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksiasi. Tulet myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa etkä epäröi pyytää neuvoa kollegoilta tarvittaessa. 


Arvostamme suoritettua auskultointia ja asianajajatutkinnon suorittamista. Sinulla on lupa toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana.


Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, vastuullisia työtehtäviä, mukavat työkaverit, jatkuvan koulutuksen sekä mahdollisuuden osakkuuteen kohtuuajassa. Uusi nykyaikainen toimistomme sijaitsee Helsingin keskeisimmällä paikalla. Työntekijöidemme viihtyminen on meille ensiarvoisen tärkeää, sillä uskomme, että tyytyväisyys näkyy myös työn laadussa. 


Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 7.2. mennessä osoitteella helsinki@kiinteistolakimies.fi. Lisätietoa: Henri Alinen, puh. 020 752 8406. 

www.kiinteistolakimies.fi


Kiinteistölakimies on koko Suomen kattava, asunto- ja kiinteistökaupan lakiasioihin erikoistunut lakitoimistoyhteisö. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Espoossa, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluajatuksemme on tarjota yritys- ja yksityisasiakkaillemme parasta asiantuntemusta kiinteistöasioissa sekä asunto- ja kiinteistökaupan ongelmatilanteissa. Teemme tiivistä yhteistyötä kokeneiden rakennusasiantuntijoiden kanssa teknistä asiantuntemusta edellyttävissä asioissa. Suosimme nykyaikaisia, sähköisiä työtapoja, teemme työmme tehokkaasti ja korkealla ammattitaidolla. Tällä hetkellä toimistossamme työskentelee 12 lakimiestä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 1,2 MEUR