Fastighetsjurist i Åbo −Kontakta oss

Jurist specialiserad på köp av fastighet och bostad

Låt fastighetsjuristen hjälpa dig när du ska sälja eller köpa bostad. Åbo är vår huvudverksamhetsort, därutöver har vi byråer i Esbo och Tammerfors. Vi känner till alla juridiska problem som är förknippade med köp av fastighet och bostad, allt från upprättande av köpebrev till utredning av fel. Hos oss får du pålitliga juridiska tjänster till ett rimligt pris i alla ärenden som rör boendet.

I Åbo betjänar vi på Tavastgatan

Fastighetsjurist i Åbo är belägen på Tavastgatan, ca 10 minuters gångavstånd från Kuppis järnvägsstation och 20 minuters gångavstånd från salutorget i Åbo. Tack vare det centrala läget och de goda trafikförbindelserna kan vi lätt nås till fots, med cykel, egen bil, och med buss eller tåg. Flera bussar kör förbi vår byrå, och den närmaste busshållplatsen ligger alldeles bredvid oss. Det finns även gott om parkeringsplatser i närheten för de som kommer med bil.

Fastighetsjuristtjänster nära dig

Vår byrå har ett perfekt läge, bredvid en av den mest trafikerade gatan i Åbo. I närheten finns ett brett utbud av tjänster, från restauranger till mataffärer. Därtill ligger universitetet och andra läroanstalter och ett flertal företag bara ett stenkast från vår byrå. Vi betjänar professionellt både privata kunder och företag. Tveka inte att vända dig till oss i alla ärenden som rör köp av bostad och fastighet.

Kontakta oss, välkommen!

Fastighetsjurist Åbo
Tavastgatan 2 B 20
20500 Åbo

Tel. 020 752 8400

info@kiinteistolakimies.fi

Öppettider

mån−fre kl. 9−16