Fastighetsjuristen i Esbo

Jurist med kunskap om köp av fastighet och bostad

När det blir aktuellt att sälja eller köpa bostad, sköts ärendet kompetent av Fastighetsjuristen. I Esbo finns en av våra byråer utöver i Åbo och Tammerfors. Vänligen boka din tid i förväg, vi betjänar våra kunder med tidsbokning. Hos oss får du kvalificerad service till ett rimligt pris i alla juridiska ärenden som rör boendet.

Vi betjänar i Alberga, i Esbo

Fastighetsjurist har specialiserat sig på juridiska problem som rör köp av fastighet och bostad. Vi betjänar i Alberga Business Park, i Esbo. Till vår byrå nära Helsingfors är trafikförbindelserna utmärkta både med egen bil och med offentliga färdmedel. Alberga Business Park ligger i omedelbar närhet till Alberga tågstation och affärscentret Sello, så det är lätt att hitta oss även om du kommer längre ifrån. Till Helsingfors centrum tar det bara 10 minuter med tåg och till flygplatsen tar det mindre än en halvtimme med bil.

Nära ett brett utbud av tjänster

Tack vare vårt centrala läge finns allt som hör till ett stadsliv nära. Alberga är det största och mest livliga centret i Esbo, med ett stort utbud av tjänster. Det är enkelt att titta in till oss, både på lunchrasten, under shoppingrundan eller efter arbetsdagens slut. Vänligen kom överens om besöket på förhand, så blir du betjänad vid den tid som passar dig bäst, utan att behöva vänta.

Vårt kontor är öppet enligt överenskommelse.  Kontakta oss och välkommen!

Fastighetsjurist Esbo
Alberga Business Center
Bertel Jungs plats 5
02600 Esbo

Tel. 020 752 8403

info@kiinteistolakimies.fi

Öppettider

Öppet enligt överenskommelse

Fastighetsjuristen hjälper. Kontaktbegäran är kostnadsfri och förpliktar inte till något!

Kontakta oss