Fastighetsjurist i Tammerfors – Kontakta oss

Jurist specialiserad på köp av fastighet och bostad 

När du planerar att sälja eller köpa en bostad, erbjuder Fastighetsjuristen professionell hjälp. I Tammerfors finns en av våra byråer utöver de i Åbo och Esbo. Du bokar väl tid i förväg, vi betjänar våra kunder med tidsbokning. Hos oss får du professionell service till ett rimligt pris i alla juridiska ärenden som rör boende.

Vi betjänar i centrum av Tammerfors

Fastighetsjurist Tammerfors har kunskap om de juridiska problem som rör köp av fastighet och bostad. Vårt kontor betjänar i stadens centrum, i Tavastgatan 20. Vårt verksamhetsställe som ligger mitt i stan nås utmärkt med cykel, bil och offentliga färdmedel. Tavastgatan ligger i omedelbar närhet till järnvägs- och busstationen, så det är lätt att komma hit även längre ifrån.  

Nära alla tjänster i centrum

Tack vare vårt centrala läge finns även alla tjänster i centrum inom räckhåll. Besök oss först för att få ordning på dina bostadsärenden och gå sedan till exempel på lunch eller shoppingtur. Tammerfors, huvudorten i landskapet Birkaland och den största inlandsstaden i Norden, erbjuder mycket att se och göra för alla smaker. Både turister och lokalbor hänförs av Tammerfors ström med sina gamla industrimiljöer gång efter gång.

Vänligen boka ditt besök på förhand. Då blir du betjänad vid den tid som passar dig bäst, utan att behöva vänta. Vårt kontor är öppet enligt överenskommelse.  Kontakta oss, välkommen!

Fastighetsjurist Tammerfors
Tavastgatan 20
33200 Tammerfors

Tel. 020 752 8402

info@kiinteistolakimies.fi

Öppettider

Öppet enligt överenskommelse

Fastighetsjuristen hjälper. Kontaktbegäran är kostnadsfri och förpliktar inte till något!

Kontakta oss