Kiinteistölakimies Espoossa

Kiinteistö- ja asuntokaupat tunteva lakimies

Kun asunnon myynti tai osto on ajankohtaista, asiat hoitaa asiantuntevasti Kiinteistölakimies. Espoo on yksi toimistoistamme Turun ja Tampereen lisäksi. Sovithan käynnistäsi etukäteen, palvelemme asiakkaitamme ajanvarauksella. Meiltä saat ammattitaitoista ja kohtuuhintaista palvelua kaikissa asumiseen liittyvissä lakiasioissa.

Palvelemme Espoon Leppävaarassa

Kiinteistölakimies on erikoistunut kiinteistökaupan ja asuntokaupan juridisiin ongelmiin. Toimistomme palvelee Espoon Leppävaarassa, Alberga Business Parkissa. Lähellä Helsinkiä sijaitsevaan toimistoomme on erinomaiset kulkuyhteydet sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Alberga Business Park on Leppävaaran juna-aseman ja kauppakeskus Sellon välittömässä läheisyydessä, joten toimistolle on helppo tulla myös kauempaa. Helsingin keskustaan on vain 10 minuutin junamatka, ja lentokentällekin pääsee autolla alle puolessa tunnissa.

Lähellä monipuolisia palveluita

Keskeisen sijaintimme ansiosta kaikki kaupunkielämään kuuluva on lähellä. Leppävaara on Espoon suurin ja vilkkain keskus, josta löytyy palvelutarjontaa laidasta laitaan. Toimistollamme on vaivatonta piipahtaa niin lounastauolla, ostosten lomassa kuin työpäivän jälkeenkin. Sovi tapaamisaika etukäteen, niin saat palvelua juuri sinulle sopivana ajankohtana, ilman odottelua.

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja tervetuloa!

Kiinteistölakimies Espoo
Alberga Business Center
Bertel Jungin aukio 5
02600 Espoo

Puh. 020 752 8403

info@kiinteistolakimies.fi

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan