Kiinteistölakimies Helsingissä – Ota yhteyttä

Yritysten ja yksityishenkilöiden kiinteistöasioihin perehtynyt lakitoimisto

Palvelemme kaikissa kiinteistöihin liittyvissä lakiasioissa niin yritys- kuin yksityisasiakkaita Eteläesplanadilla sijaisevassa uudessa toimistossamme osoitteessa Eteläesplanadi 22, 00100 Helsinki. 

Helsinki on toinen päätoimipaikkamme, minkä lisäksi meillä on toimistot TurussaEspoossa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Tunnemme kiinteistökaupan ja asuntokaupan juridiset ongelmat kauppakirjojen laadinnasta virheiden selvittelyyn. Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa lakiasiainpalvelua kaikissa kiinteistöjen omistukseen ja hallintaan liittyvissä tilanteissa, kuten alueiden kaavoitukseen, myyntiin, vuokraamiseen tai maankäyttöön liittyvissä asioissa. Hoidamme pitkällä kokemuksella niin maankäyttösopimusneuvottelut kuin rakentamiseen ja rakennusurakoihin liittyvät kysymykset kiinteistöjen transaktioista erilaisiin kaava- ja lupa-asioihin. 


Palvelemme Helsingissä Eteläesplanadilla

Kiinteistölakimies Helsinki sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Bensowin talossa Eteläesplanadin varrella keskellä kaupungin sykettä. Bensowin talon piirsi funktionalistisista töistään tunnettu arkkitehti Uno Ullberg 1930-luvun loppupuolella.Toimistoomme on vaivatonta saapua junalla, linja-autolla, kävellen tai raitiovaunulla. Vieressä aukeava Eteläesplanadin puisto on varsinkin kesäisin tulvillaan katseltavaa ja koettavaa ravintoloista ulkoilmakonsertteihin. Helsinki tapahtumineen ja kulttuurinähtävyyksineen on ainan omaa luokkaansa.

Kiinteistölakimiespalvelut lähelläsi

Toimistomme on erinomaisella paikalla keskustan ravintoloitten ja lounaspaikkojen välittämässä läheisyydessä. Keskustan terassit ja hotellit sekä lukuisat yritykset sijaitsevat kivenheiton päässä toimistostamme. Palvelemme asiantuntevasti yritysasiakkaita ja yksityishenkilöitä, joten käänny rohkeasti puoleemme kaikissa kiinteistöihin liittyvissä sopimus-, lupa- ja riita-asioissa. Ota yhteyttä ja tervetuloa!

Kiinteistölakimies Suomi Uusimaa Oy (y-tunnus 3169877-1)
Eteläesplanadi 22 (1.3.2021 alkaen)
00100 Helsinki

Puh. 020 752 8403

helsinki@kiinteistolakimies.fi

Aukioloajat

ma-pe 9–16

Kiinteistölakimies auttaa. Yhteydenotto on maksuton eikä sitouta mihinkään!

Ota yhteyttä