Kiinteistölakimies Tampereella – Ota yhteyttä

Kiinteistö- ja asuntokauppoihin erikoistunut lakimies 

Kun suunnittelet asunnon myyntiä tai ostoa, asiantuntevaa palvelua tarjoaa Kiinteistölakimies. Tampere on yksi toimistoistamme Turun ja Espoon lisäksi. Sovithan käynnistäsi etukäteen, palvelemme asiakkaitamme ajanvarauksella. Meiltä saat asiantuntevaa ja kohtuuhintaista palvelua kaikissa asumiseen liittyvissä lakiasioissa.

Palvelemme Tampereen ytimessä

Kiinteistölakimies Tampere tuntee kiinteistökaupan ja asuntokaupan juridiset ongelmat. Toimistomme palvelee Tampereen ydinkeskustassa, Tulli Business Parkissa. Keskellä kaupunkia sijaitsevaan toimipisteeseemme on erinomaiset kulkuyhteydet pyörällä, autolla sekä julkisilla kulkuvälineillä. Tulli Business Park on rautatie- ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä, joten toimistolle on helppo tulla myös kauempaa.  

Lähellä keskustan palveluita

Keskeisen sijaintimme ansiosta myös kaikki keskustan palvelut ovat lähellä. Tule ensin hoitamaan asuntokauppa-asiasi kuntoon ja poikkea sen jälkeen vaikkapa lounaalla tai ostoksilla. Tampere, Pirkanmaan maakunnan keskus ja Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki, tarjoaa nähtävää ja tekemistä joka makuun. Tammerkoski vanhoine teollisuusmiljöineen hurmaa kerta toisensa jälkeen niin matkailijat kuin paikalliset asukkaat.

Sovithan tapaamisajan etukäteen, niin saat palvelua juuri sinulle sopivana ajankohtana, ilman odottelua. Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja tervetuloa!

Kiinteistölakimies Tampere
Tulli Business Park
Åkerlundinkatu 11A
33100 Tampere

Puh. 020 752 8402

info@kiinteistolakimies.fi

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan