Kiinteistölakimies Turussa – Ota yhteyttä

Kiinteistö- ja asuntokauppoihin perehtynyt lakimies

Kun olet myymässä tai ostamassa asuntoa, kutsu avuksi Kiinteistölakimies. Turku on päätoimipaikkamme, minkä lisäksi meillä on toimistot Espoossa ja Tampereella. Tunnemme kiinteistökaupan ja asuntokaupan juridiset ongelmat kauppakirjojen laadinnasta virheiden selvittelyyn. Meiltä saat luotettavaa ja kohtuuhintaista lakiasiainpalvelua kaikissa asumiseen liittyvissä tilanteissa.

Palvelemme Turussa Hämeenkadulla

Kiinteistölakimies Turku sijaitsee Hämeenkadulla, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Kupittaan rautatieasemalta ja 20 minuutin kävelymatkan päässä Turun kauppatorilta. Keskeisen sijainnin ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta meille on helppo tulla kävellen, pyöräillen, omalla autolla, bussilla tai junalla. Useat bussit kulkevat toimistomme ohi, ja lähin bussipysäkki on aivan toimistomme vieressä. Autoilijoille löytyy myös lähistöltä pysäköintitilaa.

Kiinteistölakimiespalvelut lähelläsi

Toimistomme on erinomaisella paikalla, yhden Turun vilkkaimman kadun varrella. Läheltä löytyy laaja valikoima palveluita ravintoloista ruokakauppoihin. Lisäksi yliopisto ja muut oppilaitokset sekä lukuisat yritykset sijaitsevat kivenheiton päässä toimistostamme. Palvelemme asiantuntevasti niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita, joten käänny rohkeasti puoleemme kaikissa asuntokauppa- ja kiinteistöasioissa.

Ota yhteyttä ja tervetuloa!

Kiinteistölakimies Turku
Hämeenkatu 2 B 20
20500 Turku

Puh. 020 752 8400

info@kiinteistolakimies.fi

Aukioloajat

ma-pe 9–16