“TOIMISTOMME SIJAITSEVAT TURUSSA, HELSINGISSÄ, TAMPEREELLA, ESPOOSSA, OULUSSA JA KUOPIOSSA.”

Palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa ja etsimme jatkuvasti uusia ihmisiä lakimiehiksi sekä muihin asiantuntijatehtäviin. Jos ura meillä kiinnostaa, ole yhteydessä.
– Janne Manninen, kiinteistölakimies

HAEMME TIIMIIMME KIINTEISTÖLAKIMIEHIÄ

Kiinteistölakimies Group on yksinomaan kiinteistöasioihin erikoistunut lakitoimistokonserni, mikä tekee meistä edelläkävijän Suomessa. Tavoitteenamme on olla kiinteistöjuridiikan paras osaaja ja lakialan asiakaslähtöinen uudistaja kehittämällä jatkuvasti palveluidemme tehokkuutta muun muassa toimintaa automatisoimalla. Selkeän erikoistumisen avulla voimme palvella asiakkaitamme kiinteistöjuridiikan perinpohjaisella asiantuntemuksella ja hinnoittelulla, joka on sekä läpinäkyvää että kohtuullista.

Oletko kiinteistöasioihin suuntautunut lakimies, jolla on jo kokemusta kiinteistöjuridiikan asioissa tai muutaman vuoden työkokemus lakimiehenä työskentelystä? Etsimme kiinteistölakiasioihin erikoistuvaa lakimiestä Tampereen ja Helsingin toimistoillemme.

Työntekijänämme saat vapauden hoitaa myös omia toimeksiantojasi, jos olet aikaisemmin toiminut yrittäjänä. Pääasiassa tulet kuitenkin työskentemään tiiviisti yrityksemme tarjoamien toimeksiantojen parissa ulottuen sopimuksista asuntokauppariitoihin ja kaikkea muutakin mielenkiintoista siltä väliltä. Arvostamme kokemusta asiakkaiden hankinnasta, yrittäjämäistä otetta työntekoon, lupalakimiestutkintoa sekä valmiutta hoitaa haastavia asunto- ja kiinteistökaupan riita-asioita.

Hakijalta odotamme

  • Olet koulutukseltasi VT tai OTM ja sinulla on työkokemusta lakimiehenä toimimisesta
  • Pystyt hoitamaan toimeksiantoja itsenäisesti mutta osana tiimiämme
  • Toimit asiakaslähtöisellä, järjestelmällisellä otteella ja saat asioita aikaan myös paineen alla

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Kiinteistölakimiehellä pääset heti hoitamaan oikeita juttuja, oikeiden asiakkaiden parissa, oikeudenmukaista palkkaa vastaan. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja työskentelet viihtyisissä toimitiloissa mukavien työkavereiden kanssa. Toimistomme sijaitsevat aivan kaupunkien keskustoissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävistä antavat osakkaat Noora Salokangas Tampereen ja Thomas Kankaanpää Helsingin toimiston osalta. Yhteystiedot löydät sivultamme kohdassa ”Ihmiset”.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si suoraan Nooralle tai Thomakselle. Ei kannata aikailla sillä palkkaamme lakimiehiä nopealla aikataululla.