“TOIMISTOMME SIJAITSEVAT TURUSSA, HELSINGISSÄ, TAMPEREELLA, ESPOOSSA, OULUSSA JA KUOPIOSSA.”

Palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa ja etsimme jatkuvasti uusia ihmisiä lakimiehiksi sekä muihin asiantuntijatehtäviin. Jos ura meillä kiinnostaa, ole yhteydessä.
– Janne Manninen, kiinteistölakimies

Haemme tiimimme lakimiestä / kiinteistölakimiestä

Oletko sinä uusi työkaverimme Tampereen toimistollemme? Tule mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan porukkaamme.

Etsimme lakimiestä / kiinteistölakimiestä, jolla olisi mielellään jo muutaman vuoden työkokemus lakimiehenä työskentelystä. Kiinnostus asunto- ja kiinteistökauppariitojen hoitamiseen on tärkeää, sillä yrityksemme on pelkästään niihin keskittynyt. Edellytämme ammattitaitoista ja yrittäjämäistä otetta asioiden hoitamiseen sekä kykyä hoitaa itsenäisesti vastuullisia työtehtäviä. Saat työtehtäviin laajan perehdytyksen ja sparrausapua.

Hakijalta odotamme

  • Arvostamme suoritettua tuomioistuinharjoittelua
  • Suoritettua asianajajatutkintoa
  • Lupaa toimia oikeudenkäyntiavustajana
  • Kokemus riita-asioiden hoitamisesta on eduksesi

Jos sinulla on oikea asenne työhön ja asiakaspalveluun sekä oma-aloitteinen tapa hoitaa työtehtäviä, saatat olla hyvä lisä porukkaamme. Vastuunoton ja ahkeruuden palkitsemme hyvin työsuhde-eduin. Työsuhde etuihin sisältyy laaja työterveyshuolto, hammashuolto sekä lounas- ja liikunta/kulttuuriedut.

Kyse on vuoden kestävästä sijaisuudesta, sillä yksi lakimiehistämme lähtee suorittamaan tuomioistuiharjoittelua. Työt alkavat 1.11.2021, mahdollisuuksien mukaan jo hieman aiemmin. Työsuhde voi jatkua sijaisuuden jälkeen.

Työskentelypaikka on Tampereella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Hakemukset pyydetään toimittamaan 8.10.2021 mennessä.

Tiedustelut ja hakemukset: toimitusjohtaja Noora Salokangas, Kiinteistölakimies Suomi Oy, noora.salokangas@kiinteistolakimies.fi, puh. 020 7528405

Haemme tiimiimme Kiinteistölakimies -yrittäjää

Kiinteistölakimies Group on yksinomaan kiinteistöasioihin erikoistunut lakitoimistokonserni, mikä tekee meistä edelläkävijän Suomessa. Tavoitteenamme on lähivuosina olla kiinteistöjuridiikan paras osaaja ja lakialan asiakaslähtöinen uudistaja. Selkeän erikoistumisen avulla voimme palvella asiakkaitamme kiinteistöjuridiikan perinpohjaisella asiantuntemuksella ja hinnoittelulla, joka on sekä läpinäkyvää että kohtuullista. 

Oletko kiinteistöasioihin erikoistunut lakimies, jolla on yrittäjämäistä kokemusta kiinteistöjuridiikan asioissa ja useamman vuoden työkokemus lakimiehenä työskentelystä? Tarjoamme sinulle paikkaa Kiinteistölakimiehen Tampereen toimistolla, jossa työskentelet yrittäjänä – mutta kuitenkin tiiviinä osana tunnettua Kiinteistölakimies brändiä.

Kiinteistölakimies -yrittäjänä saat vapauden hoitaa omia toimeksiantoja, mutta edellytämme sinun työskentelevän tiiviisti myös yrityksemme kiinteistöriitojen parissa. Toivomme sinulta näyttöä menestyksekkäästä asiakkaiden hankinnasta ja valmiutta hoitaa haastavia asunto- ja kiinteistökaupan riita-asioita.

Hakijalta odotamme

  • Olet koulutukseltasi OTM tai OKT ja sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus lakimiehenä toimimisesta
  • Osaamisen tulee olla vahvaa erityisesti kiinteistöjuridiikan saralla
  • Sinulla on mahdollisuus työskennellä yrittäjänä ja pystyt hoitamaan toimeksiannot itsenäisesti
  • Eduksi katsomme olemassa olevan asiakaskannan
  • Toimit asiakaslähtöisellä, järjestelmällisellä otteella ja saat asioita aikaan myös paineen alla

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Kiinteistölakimiehellä sinun ei tarvitse huolehtia toimistorutiineista, vaan hoidamme puolestasi lakipalveluiden myynnin, hinnoittelun sekä markkinoinnin. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja viihtyisät toimitilat. Tarjoamme sinulle näkyvyyttä nettisivuillamme, ketjun ammatillisen tuen, sekä jatkuvan koulutuksen vaativien asuntokauppariitojen menestyksekkääseen hoitamiseen yhteistyössä kokeneitten teknisten asiantuntijoittemme kanssa. Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa konsernin toimitusjohtaja Henri Alinen, jonka tavoitat numerosta 020 752 8406 tai henri.alinen@kiinteistolakimies.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 10.10.2021 mennessä. Ei kannata aikailla sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.